ΕΜΠΟΡΟΙ

  • Χωρίς Τεχνικές Γνώσεις

  • Πλήρη Τεχνική Υποστήριξη από τη Red Click

  • Δωρεάν Εγγραφή

  • Ειδική Προσφορά Μόνο €50+ΦΠΑ Ανταποδοτικό (refundable) Κόστος Εγκατάστασης (κανονική τιμή €350)

Πώς Δουλεύει;

Ο Διαφημιζόμενος Έμπορας χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Red Click για να διαφημιστεί σε χιλιάδες ιστοσελίδες του δικτύου των Συνεργατών μας και πληρώνει μόνο όταν ολοκληρωθεί η πώληση, μέσω της διαφήμισης:

  • Οι διαφημίσεις των προϊόντων και υπηρεσιών του καταστήματός σας εμφανίζονται στις ιστοσελίδες του δικτύου των Συνεργατών μας. Η Red Click επιλέγει πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες του δικτύου της, ως προς την ποιότητα και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τους, ώστε να διασφαλίζεται και η φήμη της δικής σας επιχείρησης. • Ο επισκέπτης σε μια ιστοσελίδα Συνεργάτη μας, βλέπει την διαφήμιση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που επιλέγετε να διαφημίσετε.
  • Ο επισκέπτης σε μια ιστοσελίδα Συνεργάτη μας, βλέπει την διαφήμιση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που επιλέγετε να διαφημίσετε.
  • Κάνει κλικ πάνω στην διαφήμιση και μεταφέρεται αυτόματα στην δική σας ιστοσελίδα από όπου και αγοράζει το προϊόν που είδε στην διαφήμιση ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
  • Όταν ο χρήστης ολοκληρώσει την αγορά, αυτό καταγράφεται ως επιτυχής συναλλαγή και τότε και μόνο τότε ο έμπορος θα πληρώσει για τη διαφήμιση. Η χρέωση για την διαφήμιση είναι ποσοστό προμήθειας πάνω στην καθαρή αξία του προϊόντος (πριν το ΦΠΑ και τα μεταφορικά) το οποίο εσείς καθορίζετε. Το ποσοστό προμήθειας που θα επιλέξετε να πληρώνετε μπορείτε να το καθορίσετε ανάλογα με το ποσοστό κέρδους που έχετε για το κάθε προϊόν.
  • Αν ο επισκέπτης στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν ολοκληρώσει την αγορά την πρώτη φορά που επισκέφτηκε την ιστοσελίδα σας, η ταυτότητα του αποθηκεύεται για 15 ημέρες (ως διεύθυνση IP και cookies). Εάν ο χρήστης επιστρέψει στην ιστοσελίδα σας εντός 15 ημερών και ολοκληρώσει την αγορά, τότε εσείς θα ξέρετε ότι η διαφήμιση σας αυτή ήταν πετυχημένη και απέφερε πωλήσεις.

Πολλαπλασίασε τις πωλήσεις σου. Κέρδισε περισσότερα χρήματα!

Οι πωλήσεις της επιχείρησής σου μπορεί να εκτοξευτούν μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κάνε εγγραφή και αναβάθμισε την επιχείρηση σου.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σου μπορούν να γίνουν γνωστά σε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου.

Εύκολη και Απλή Χρήση

Η εγγραφή και η δημιουργία προφίλ στην πλατφόρμα γίνεται πολύ εύκολα και απλά. Μπορείτε εντός λεπτών να αρχίσετε να έχετε νέους πελάτες.

Είσαι Έτοιμος για Εγγραφή;

Κάνε Εγγραφή Τώρα και πολλαπλασίασε τις πωλήσεις σου, εύκολα και χωρίς περιττά έξοδα.

Κάντε Εγγραφή Τώρα