Ποιοι Είμαστε

H Red-Click είναι η πρώτη πλατφόρμα Μάρκετινγκ Συνεργατών (Affiliate Marketing) στην Κύπρο. Η Red Click συνδέει τα μεγαλύτερα και καλύτερα Κυπριακά, Ελληνικά και διεθνή ηλεκτρονικά καταστήματα με επιλεγμένες ιστοσελίδες των συνεργατών μας, προωθώντας έτσι τα προϊόντα και υπηρεσίες των Εμπόρων του δικτύου μας.

Η πλατφόρμα affiliate marketing που αναπτύξαμε έχει ως βάση της μια παγκοσμίου φήμης τεχνολογική εφαρμογή που εγγυάται την άριστη λειτουργία και αποτελέσματα για τους συνεργάτες μας. Οι συνεργασίες της Red Click με τα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και άλλες ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας εγγυόνται την δυναμική προβολή των διαφημιζομένων εμπόρων, αυξάνοντας έτσι τις πωλήσεις τους.

Οι συνεργάτες μας, τόσο οι Έμποροι όσο και οι Ιστοσελίδες όπου φιλοξενούνται οι διαφημίσεις, είναι προσεκτικά επιλεγμένοι ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και κύρος όλων των εμπλεκομένων. Η επιτυχία μας βασίζεται στο γεγονός ότι η διαφήμιση με την μέθοδο «Μάρκετινγκ Συνεργατών» γίνετε βάση αποτελεσμάτων και ο διαφημιζόμενος πληρώνει μόνο όταν γίνουν πωλήσεις των προϊόντων ή υπηρεσιών του, χωρίς να επιβαρύνεται περιττά έξοδα διαφήμισης και να μην γνωρίζει αν η επένδυσή του φέρνει αποτελέσματα ή όχι.

Η έμπειρη ομάδα της Red Click στέκεται δίπλα από όλους τους συνεργάτες της, παρέχοντάς τους τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη για την ευκολότερη επίτευξη των εμπορικών τους στόχων.