ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

  • Χωρίς Τεχνικές Γνώσεις

  • Πλήρη Τεχνική Υποστήριξη από τη Red Click

  • Χωρίς Αρχικά Έξοδα – Χωρίς Κόστος Εγγραφής

Πώς Δουλεύει;

Ο Συνεργάτης επιλέγει τα διαφημιζόμενα καταστήματα μέσα από το εκτενές και προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο Εμπόρων της Red Click, και τοποθετεί τις διαφημίσεις των προϊόντων και υπηρεσιών τους στην ιστοσελίδα του.

  • Ο κάθε Συνεργάτης, επιλέγει τις διαφημίσεις των προϊόντων και υπηρεσιών των διαφόρων εμπόρων, που θέλει να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του . Η Red Click επιλέγει πολύ προσεκτικά την ποιότητα και αξιοπιστία των Εμπόρων του δικτύου της ώστε να διασφαλίζεται και η φήμη της δικής σας επιχείρησης.
  • Οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας βλέπουν τις διαφημίσεις των διάφορων εμπόρων και όταν ο επισκέπτης κάνει κλικ πάνω στην διαφήμιση, μεταφέρεται αυτόματα ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος από όπου μπορεί να αγοράζει το προϊόν που είδε στην διαφήμιση ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.
  • Όταν ο χρήστης ολοκληρώσει την αγορά, τότε η συναλλαγή αυτή καταγράφεται ως επιτυχής και ο Συνεργάτης δικαιούται να λάβει την προμήθεια που ο έμπορος υποχρεούται να πληρώσει. Η προμήθεια αυτή υπολογίζεται πάνω στην καθαρή αξία του προϊόντος (πριν το ΦΠΑ και τα μεταφορικά) την οποία εσείς θα γνωρίζετε όταν θα επιλέγετε ποιες διαφημίσεις που θα τοποθετήσετε στην ιστοσελίδα σας.
  • Αν ο επισκέπτης που πάει στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ολοκληρώσει την αγορά την πρώτη φορά που το επισκέφτηκε, η ταυτότητα του αποθηκεύεται για 15 ημέρες (ως διεύθυνση IP και cookies). Έτσι εάν ο χρήστης επιστρέψει στην ιστοσελίδα σας εντός 15 ημερών και ολοκληρώσει την αγορά, τότε εσείς πάλι θα λάβετε την προμήθεια που σας αναλογεί.

Κερδίστε Μεγάλες Προμήθειες

Διαφημίστε τα αγαπημένα σας προϊόντα και να κερδίστε ελκυστικές προμήθειες, με αυτόματη ανίχνευση των συστάσεων που στέλνετε στις σελίδες των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Περισσότερες Συστάσεις = Περισσότερη Προμήθεια!

Όσο περισσότερες συστάσεις στέλνετε στις σελίδες των ηλεκτρονικών καταστημάτων, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για πωλήσεις, μαζί με την προμήθεια που συνεπάγεται.

Εύκολη και Απλή Χρήση

Η εγγραφή και η δημιουργία προφίλ στην πλατφόρμα γίνεται πολύ εύκολα και απλά. Μπορείτε εντός λεπτών να αρχίσετε να συστήνετε πελάτες.

Ξεκίνα να Κερδίζεις Χρήματα Τώρα!

Κάνε Εγγραφή τώρα και άρχισε να κερδίζεις μέχρι και 30% προμήθεια για κάθε αγορά.

Κάντε Εγγραφή Τώρα!